summumwoman.com
READY, SET, save!

Summum Membership

Ons Spaargrogramma Is Vernieuwd!

Summum Member geniet je van exclusieve voordelen en spaar je voor Summum Vouchers ter waarde van 5 euro per stuk, die je kunt gebruiken als korting op een volgende aankoop. Je hebt zo’n Summum Voucher al te pakken bij elke 150 euro die je bij ons besteed hebt. Gratis en voor niets. Je spaart ook voor SALE items en aankopen tijdens de VIP Fridays.

Summum Member Voordelen

Spaar voor vouchers ter waarde van 5 euro per stuk. Bij elke 150 euro die je bij ons besteed heb je al zo’n voucher te pakken.
Je profiteert van persoonlijke aanbiedingen en kortingen zoals bijvoorbeeld een extra voucher voor je verjaardag.
Je ontvangt uitnodigingen voor speciale evenementen zoals de VIP Fridays.
Je blijft dankzij relevante mails altijd op de hoogte van de nieuwe collecties.

Op dit moment is het alleen mogelijk om in één van onze brandstore aan te melden. Om inzicht te krijgen welke vouchers en voordelen er op jou wachten, log in op jouw persoonlijke account en ga je naar ‘mijn vouchers’. Nog geen wachtwoord? Maak deze via de inlogpagina aan, door je e-mailadres in te vullen en vervolgens op ‘Wachtwoord (opnieuw) aanvragen’ te klikken.

Oude Punten

Al lid van ons huidige spaarprogramma? Dan ben je automatisch lid van het Summum Membership programma. Je oude punten kun je tot en met 5 juni 2021 nog inleveren*. Je profiteert direct van de voordelen van het Summum Membership programma. Meer informatie over het Summum Membership programma vind je in de FAQ of in de algemene voorwaarden.

*Het in te leveren aantal punten mag maximaal 50% van je bonbedrag zijn.