New Naturals

Basic tinten als beige en bruin pakken het podium – aangevuld met een toef room.

Groot thema op de catwalk en bij Summum zijn verschillende nuances beige met accenten van bruin en wit. Of noem het koffie en koffie mét, van espresso tot koffie met een toefje room en van mokka tot een uiterst zachte café au lait en slagroom on the side. Een elegant kleurenthema met een smaak voor iedereen. Fendi en Stella McCartney showden chique broeken in een lichte latte met een nonchalant silhouet, iets hangend op de taille, een knipoog naar de jaren tachtig. Ook Max Mara koos voor comfortabel ruim, in de vorm van een super-de-luxe joggingpak bestaande uit een wijde zijden broek en oversized sweater met jacquard. Louis Vuitton mikte op een gelikter silhouet, met een oversized gesneden jasje met geïntegreerde riem en rechte broek die nonchalant over de schoen valt.

Summum

Denk je aan dit soort tinten, dan zie je ook de trenchcoat voor je, in een zacht en sophisticated karamel. Dit seizoen maakt de klassieke jas furore als statement piece, met details als dramatische revers, interessante splitten, een dropped waist en volumineuze mouwen. Want zie je: humble koffiekleuren laten juist het ontwerp stralen – en de vrouw die het draagt, want flatterend zijn ze ook. Kijk naar Summums versie van de trenchcoat, naar onze bijzondere patchworkrok met verschillende tinten coffee en cream en naar het lichte jasje met de losse bruine broek met zijzakken. Easy en fantastisch te combineren met de basics die je al hebt. Je draagt de looks met een leren seventiesklompje, zoals gezien bij queen of boho elegance Isabel Marant: mooi, makkelijk en een voorschotje op de zomer.
Of je combineert met strappy sandals als de gelegenheid vraagt om een meer dressed-up gevoel.

Wil je écht schitteren? Weet dan dat het hoofddeksel een comeback maakt. Kies zo’n fijne Panama en je zit het hele zomerseizoen goed.Summum ideas

Read more stories