SUMMUM VIP PROGRAMMA

VIP programma

Summum

Voordelen van het
VIP programma:


✓ Krijg €10 welkomstkorting voor je eerste aankoop. Happy shopping!

✓ Spaar online én in de winkel voor een voucher bij elke aankoop! Ontvang een voucher vanaf besteding €300.

✓ Ontvang een verrassingscadeau op je verjaardag.

✓ Wees als eerst op de hoogte van nieuwe collecties en promoties.

MELD JE NU GRATIS AAN
Je spaart op basis van je e-mail adres. Heb je al een account maar ben je nog geen member? Log dan in en meld je gratis aan!

Als je nog geen account hebt, klik dan bovenin op ‘maak een nieuw account aan’. Je meldt je dan gratis aan voor het VIP programma.

<p>Sparen</p>

Sparen

Vanaf het moment dat je je inschrijft voor het VIP programma, spaar je al punten bij elke aankoop. Dit geldt zowel voor online als in de winkel! Een voucher wordt uitgekeerd bij een besteding vanaf €300. Deze besteding wordt bijgehouden in de spaarbalk in je online account mijn account.

<p>Vouchers</p>

Vouchers

Heb je een voucher gespaard? Top! Deze vind je in je account. Vouchers kunnen bij elke aankoop ingezet worden, zowel online als in de winkel. Elke voucher heeft een verlooptijd, deze is zichtbaar op de voucher. Bekijk hem in je account.

*Online is het niet mogelijk om meerdere vouchers tegelijkertijd in te leveren. Neem contact op met service@summumwoman.com om vouchers samen te laten voegen.

FAQ loyalty

 • Bij elke aankoop, online-en in-store, spaar je automatisch voor vouchers. Als je minimaal €300 hebt gespaard, wordt er minimaal een voucher van €10 uitgekeerd. Dit gebeurt automatisch!

  Een spaarvoucher is na uitkering 6 maanden geldig, zet hem in vóór die tijd!

  In-store: Bij het afrekenen wordt gevraagd naar jouw e-mail adres of postcode zodat je aankoop geregistreerd kan worden in jouw account. De winkelmedewerker kan zien hoeveel punten je hebt gespaard en welke vouchers je open hebt staan.

 • Jouw vouchers en punten zijn online zichtbaar in je account. Log in met het juiste e-mail adres en klik op: ‘Summum memberprogramma’. Je beschikbare voucher kun je hier aanklikken om in te zetten bij je aankoop. Klik op ‘gebruik voucher’. 

  Kopieer de code. En plak deze bij de ‘kortingscode balk’ in de check out.

 • Ja zeker! Vanaf het moment dat jij je hebt ingeschreven voor het programma, spaar je punten over al je aankopen, in de winkel en online. Let wel op dat je slechts één e-mail adres kan gebruiken, waar deze punten aan gekoppeld worden. Heb je je met een ander e-mail adres ingeschreven voor het spaarprogramma, dan het e-mail adres welke gekoppeld is aan jouw bestaande account? Vraag dan in de winkel/ of aan onze klantenservice of jouw accounts samengevoegd kunnen worden.

 • Als eerste is het belangrijk om te weten met welk e-mail adres je bent ingeschreven voor ons loyalty programma. Het e-mail adres is namelijk leidend voor het registreren van jouw gespaarde punten per aankoop. 

  Ben je met hetzelfde email adres ingeschreven als het account waar je bent ingelogd? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Ons systeem is zo ingesteld dat je het cadeau ontvangt op de door jouw aangegeven verjaardag. Dit kun je bekijken in je account bij - persoonlijke informatie. Staat je verjaardag niet goed ingevuld? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Jouw vouchers zijn een betaalmiddel en om die reden is het mogelijk om deze ten alle tijden in te zetten. Bij een minimale besteding van €50.

 • Ja zeker! De voucher is verrekend over het aantal artikelen welke je hebt gekocht. Wanneer je bijvoorbeeld 3 artikelen hebt gekocht met een €10 voucher, wordt de €10 voucher in drieën verdeeld. Dat betekent dat je per artikel €3,33 korting hebt. Bij het retourneren ontvang je per artikel het betaalde bedrag en de voucher korting terug. Wanneer je twee artikelen uit de aankoop retourneert betekent dit dat je een voucher van €6,66 terug ontvangt. De voucher wordt binnen 24 uur weer beschikbaar in je account. 

 • Wat leuk dat je je aan wilt melden! Het kan zijn dat je al eerder een account hebt aangemaakt in een van onze winkels, of in de webshop zelf. Dit zorgt ervoor dat je deze melding ontvangt. Geen paniek! Neem alsjeblieft contact op met onze customer service dan helpen wij je graag verder.

 • Wanneer een voucher wordt gebruikt bij een aankoop, wordt de voucher-korting verdeeld per gekocht product, op basis van de marge per product.

  Bijvoorbeeld:

  Als een voucher van €10 wordt gebruikt op een aankoop met twee producten:

  Een luxe singlet voor €44,95 (36% van de totale prijs)

  Een basic coltrui voor €79,95 (64% van de totale prijs)

  Totaalprijs: €124,90

  De waardebon van €10 wordt als volgt verdeeld: 

  €44,95 - €3,60 = €41,35

  €79,95 - €6,40 = €73,55

  Met een nieuw totaal van: €114,90

  Als nu bijvoorbeeld één van de artikelen wordt geretourneerd, zoals het luxe singlet, wordt de €3,60 teruggestuurd naar je member account en worden de punten opnieuw berekend op basis van eerder gespaarde punten, aankopen en geretourneerde artikelen.  De €6,40 blijft verzilverd.

  Dit mechanisme maakt geen fouten, je zult altijd ontvangen waar je recht op hebt!