The roaring twenties

Yes! Ons nieuwe magazine is uit. De winter 2021 collectie is geïnspireerd door de roerige jaren twintig. Heb jij deze editie al bemachtigd?

De enorme aanwezigheid van metallics en shine is ontstaan vanuit een behoefte aan durf en extravagantie. We mogen, willen en smeken weer om feestjes, borrels en bites en alles wat een reden geeft om met een uitgesproken outfit te verschijnen. Daarbij is vooral zilver de grote winnaar, met name de zilverkleurige feestjurk en het charming suit, wat aangeeft dat we toe zijn aan een nieuw hoofdstuk.


Is dit het begin van een nieuwe roaring twenties? Deze periode, begin jaren twintig van de vorige eeuw, was een reactie van snakken naar vrijheid en vertier zo na de Eerste Wereldoorlog. En nu na de pandemie. Ga ervoor, want volgens ons wordt het een overdressed party feeling. Dit seizoen draait veel om aanraking en beleving, niks meer op afstand, maar close, zo veel als het kan. Heerlijk! Pak uit! Of inpakken geblazen (net wat je wil) maar maak er werk van. Niet alleen bij speciale gelegenheden, altijd.


Enjoy!

Summum Summum

Summum ideas

Read more stories