Dierenwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze collecties met respect voor dieren worden gemaakt.
Daarom ondertekenen onze partners en leveranciers onze Animal Welfare Policy, die de gewenste omgang met dieren beschrijft en het gebruik van bepaalde dierlijke materialen niet toestaat.

Voor onze collecties maken we gebruik van dierlijke materialen, waaronder leer voor bijvoorbeeld jassen, schoenen en tassen.
Hiervan is de herkomst en de productiewijze nog niet altijd duidelijk. We hebben als doel om in 2020 de herkomst van alle lederwaren te achterhalen en alleen lederen producten in te kopen die onder de juiste omstandigheden zijn gemaakt, dat wil zeggen als bijproduct en volgens de vijf vrijheden voor dierenwelzijn.

Verder dienen alle lederen producten te voldoen aan de Chemical Audits, die wij uitvoeren met ondersteuning van bracheorganisatie Modint.
Verder gebruiken we geen bont. Daarvoor hebben we in 2016 de Bontvrij Verklaring ondertekend van Bont voor Dieren.
Ook zijn wij lid van het Fur Free Retailer-programma, een internationaal initiatief van de Fur Free Alliance, een coalitie van meer dan veertig toonaangevende dieren- en milieubeschermingsorganisaties wereldwijd.

Ook maken we zo min mogelijk gebruik van dons. Als we het gebruiken, is het dons met het RDS-label.