BETALEN

Betalingen

 • Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling te voltooien. Om te betalen kun je gebruik maken van:

  iDeal

  Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

  Credit card

  Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. 

  Apple Pay

  Met Apply Pay kun je eenvoudig en veilig betalen bij Summum. Met Apple Pay kun je afrekenen op de Summum-webshop via Safari op een Iphone, Ipad, Apple watch of Mac. Met Apple Pay maak je gebruikt van een versneld checkout-proces. Wanneer je met Apple Pay betaalt voor een bestelling, is het niet nodig om handmatig creditcardgegevens of een bezorgadres in te voeren. Je klikt op de knop Apple Pay, scant je vingerafdruk of maakt gebruikt van de gezichtsherkenning en Apple Pay verstrekt je gegevens aan de betalingsprovider.


  Klarna
  Met Klarna kun je een bestelling achteraf betalen. Dit betekent dat je een bestelling betaalt wanneer je de bestelling ontvangen hebt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. De betalingsgegevens kun je ook opzoeken door in te loggen in de Klarna-app of de website van Klarna. 


  Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Klik hier voor de klantenservice van Klarna. Klik hier voor meer informatie of wij verwijzen je naar het consumentendeel van de Klarna-website.

  Bancontact
  Met Bancontact kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

 • Bij het gebruik van een *Giftcard op een bestelling, zal het bedrag geretourneerd worden op de Giftcard. Bij bestellingen waarbij de betaling groter is dan de Giftcard, zal het bedrag eerst terug worden gestort op de Giftcard en het overige bedrag wordt terugbetaald in euro's.

  *Het niet mogelijk om de Giftcard in te wisselen in ruil voor geld. *Het is ook niet mogelijk om aanpassingen te laten doen aan het bedrag van de Giftcard.

 • Dat is vervelend. Wij helpen je graag verder:


  1.) Je kunt het beste bellen met jouw creditcardmaatschappij om te informeren wat er misgaat. Vaak kunnen zij je verder helpen.
  Is er volgens hen niets mis? Dan gaat er bij ons iets fout.

  2.) Verwijder je cookies of plaats jouw bestelling in een andere browser of met een ander apparaat.
  3.) Nog steeds geen succes? Neem hierover gerust contact op met onze klantenservice. Houd het ordernummer van jouw bestelling bij de hand.

 • Nee, dit is helaas niet mogelijk. Vouchers en kortingscodes zijn niet in te zetten in combinatie met andere kortingscodes.

 • Ja, dit is zeker mogelijk. Giftcards zijn in te zetten in combinatie met kortingscodes en vouchers.