Shiny happy people

Een middag door een onbekende stad wandelen klinkt hemels. Heerlijk lunchen, ronddwalen langs verschillende winkels en je laten verrassen door het onbekende. Ga je met ons mee?

La Nena

Warmoesstraat 12, naast Summum Brandstore Haarlem.
Bij het zien van deze interieurwinkel is je eerste gedachte: wauw. Wat ze hier verkopen, zie je nergens anders. De collectie bestaat uit oogstrelende vazen, servies en lampen gemaakt door ambachtsmensen uit Galicië, Spanje. De vormgeving is niet klassiek Spaans maar modern en hip: de objecten hebben zachte, ronde vormen en zijn uitgevoerd in subtiele aardetinten.

Summum Summum

Stadspaviljoen Noord
Plein 63, Bergen
Ontstaan uit liefde voor koken, vormgeven en buiten zijn. Dit inspirerende miniwarenhuis met mode en interieurobjecten is gericht op de bourgondiër: je vindt er prachtig gedekte tafels met oogstrelend servies, sierlijk glaswerk en al het andere wat een levensgenieter nodig heeft. Bezoek ook het bijbehorende Strandpaviljoen Noord op de C.F. Zeiler Boulevard 3 voor heerlijk eten en diezelfde fijne inrichting!

Cor Unum

Vughterstraat 270, Den Bosch
Wil je de wereld van keramiek ervaren, dan is een bezoek aan atelier Cor Unum een must. Nog beter: neem deel aan de rondleiding. De keramieken kunstwerken zijn ontworpen door bekende (inter)nationale designers en gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zien hoe zij samen het hele proces van schets tot glazuren doorlopen, is een geweldige ervaring.

Summum

Summum ideas

Read more stories