On the move in the night

Slenteren door sfeervol verlichte straten, de lichtjes twinkelen er ontsnappen flarden muziek uit een bar….Waar zullen we eens gaan eten? Doen we erna nog een drankje?

Walsjérôt
Bentinckplein 5, Rotterdam

Deze bar is de droom van elke wijnliefhebber. Je kunt hier kiezen uit meer dan zeventig wijnen. En die kun je óók nog zelf tappen, dus jij beslist of je een slokje, half glas of heel glas wilt proeven. Er zijn beschrijvingen om je te helpen bij je keuze, maar je kunt ook de sympathieke sommelier vragen om een aanbeveling.

Summum Summum

Gastrovino La Liguria
Hellingweg 199, Den Haag
De gerechten van dit restaurant zijn door de pure ingrediënten ongelooflijk smaakvol – precies zoals Italiaans eten bedoeld is. Of je nu verse pasta kiest of vis van de grill, alles is van topkwaliteit. In het charmante Sluiswachtershuis van de haven van Scheveningen zitten naast het fijne restaurant ook een traiteur en een winkel, dé plek om mooie culinaire cadeaus in te slaan.

Luttik
Appelsteeg 1, Alkmaar
Dit hotel is in z’n eentje al reden genoeg om Alkmaar te bezoeken. Wat een geweldige plek! De zes kamers zijn stijlvol ingericht en hebben waanzinnig comfortabele bedden. Mocht je denken: dat wil ik thuis ook – dat kan! Bijna alles is te koop, van meubilair tot beddengoed. Luttik heeft ook een conceptstore met nog meer moois én een fijne koffiebar.

Summum

Summum ideas

Read more stories