Expanding Horizons: Dare to be dashing

Opgeladen, vol energie en bijgekomen van de start van het nieuwe jaar? Zit je hoofd vol met nieuwe inspiratie en plannen? Dare to be the new you - en laat die lef doorschemeren in je outfit. Onze nieuwe collectie bevat de ideale kleuren, prints en texturen om jouw kast op te spicen!

Summum
Summum
Summum
Summum

Kleuren als het groene soft emerald en het lilapaarse soft orchid zijn dé trendy en smaakvolle tinten van spring 2023. In combinatie met mysterieus dark steel dat zich afzet tegen kraakhelder en fris wit. Oude favorieten en chique klassiekers mix je nu met uitdagende prints en kleuren om je alledaagse outfit naar een hoger niveau te tillen. Pik je normaliter de veilige kledingopties uit de kast? We dare you to think out of the box.

Shop hier de items van de nieuwste collecties.

Dare to be brave

Wist je dat het dragen van kleurrijke en bold looks er voor zorgt dat je een positievere mindset aanneemt? It's called Dopamine dressing. Wanneer je vrolijke kleuren draagt, zal dit je mood positief beïnvloeden. Onze wide-leg trousers in soft emerald in combinatie met een van onze sierlijke blouses in soft orchid of oatmeal tint is de perfecte outfit om deze positieve energie uit te dragen naar de buitenwereld. Wees bold, wees brave, en verlaat je comfortzone met Summum.

-